Pretražite ponude nekretnina

Saznajte više o Projektu "Bulevar"

Predstavljamo Vam novi stambeno poslovni projekat u Sarajevskom naselju Stup.

Rezidencijalno naselje smješteno je uz glavnu saobraćajnicu i tramvajsku prugu Ilidža-Baščaršija na adresi Džemala bijedića br. __

Riječ je o projektu koji se može pohvaliti  standardom gradnje, odnosno visokom kvalitetom života koju će ponuditi budućim stanarima.

USELJIVO NOVEMBAR, 2019.

Pratite napredak radova

Cijenjenim kupcima obezbijedili smo mogućnost da kroz našu fotogaleriju prate dinamiku i napredovanje građevinskih radova na izgradnji Stambeno poslovnog kompleksa „Bulevar“.

Kliknite na Pogledaj galeriju za više detalja i fotografija.

ODABERITE SVOJ POSLOVNI PROSTOR

Cijenjenim kupcima, poslovnim subjektima na raspolaganju su poslovni prostori koji će biti razmješteni u prizemlju stambeno poslovnih objekata.

Izuzetno funkconalni poslovni prostori raznovrsnih kvadratura, zadovoljit će sve zahtjeve potencijalnih kupaca, a u konačnici će osmisliti i obogatiti ponudu i sadržaj u naselju.

Kako kupiti novi stan?

Kupovina stana je zadovoljstvo ali i izuzetno važna odluka u životu svakog pojedinca. Istovremeno postupak kupovine stana može biti i komplikovan i stresan.

Kako bi Vaše zadovoljstvo bilo potpuno sa što manje dilema prilikom kupovine stana, samo za Vas pripremili smo vodič u kojem Vam želimo detaljno pojasniti sve korake prilikom kupovine.